Over Vrienden van het Boeddhisme: Actueel

Herfst-editie magazine

De dagen worden kort, de avonden lang. Een goede gelegenheid nu echt de vertalingen van de Pali-Canon te gaan bestuderen.

Einde van de zomer – begin van de herfst

Een verse nazomereditie van het Magazine.

De Pali-canon in e-boekvorm

We zijn verheugd u te kunnen melden dat we na de zomer de eerste delen van de Pali-canon in e-boekvorm zullen publiceren.

De Pali-canon in e-boekvorm

We zijn verheugd u te kunnen melden dat we na de zomer de eerste delen van de Pali-canon in e-boekvorm zullen publiceren.

Nieuwe artikelen

Zoals we bij de zogenoemde soft launch van onze nieuwe website hebben laten weten, zullen er regelmatig nieuwe artikelen op de site verschijnen. De eindredactie is inmiddels weer van een virus hersteld. De artikelen zijn gereed. Het zelf plaatsen van de artikelen volgens het mooie ontwerp van Mark  Schalken blijkt deze eerste keer nog enige verdere oefening en overleg te vergen, maar het eerste nieuwe artikel sinds de launch staat voor u klaar!

Nieuwe website Stichting Vrienden van het Boeddhisme

Eindelijk is het zover. Sinds 11 oktober heeft de Stichting Vrienden van Boeddhisme een nieuwe website. Het is werk in uitvoering, een zogenoemde 'soft launch'. De aankomende dagen en weken testen we nog een en ander en leren we met het vullen van de nieuwe website omgaan. Inhoud en menu zijn nog niet geheel compleet. Maar de site is wel al zo ingericht dat we de launch niet langer wilden uitstellen.

Anguttara-Nikaya deel 3 en deel 4 zijn verschenen

Er zijn twee nieuwe vertalingen van delen van de Pali-Canon verschenen. De Verzameling van numeriek geordende leerredes van de Boeddha (Anguttara-Nikaya) deel 3 en deel 4 zijn vanaf heden zowel online als via de boekhandel te bestellen.