Actueel

Pali-Canon als e-boek

15 december 2021

Sinds 15 december zijn alle delen van de Sutta Pitaka die door Jan de Breet en Rob Janssen zijn vertaald beschikbaar in e-boekvorm, op de Digha-Nikaya na. Dit deel verschijnt in een volledig herziene versie naar verwachting eind maart 2022. Eerder dit jaar verschenen reeds alle delen van de Majjhima-Nikaya en de Samuyatta-Nikaya in e-boekvorm.

De Pali-Canon als e-boek
Zestien van de zeventien vertaalde delen van de Pali-Canon zijn in 2021 in e-boekvorm verschenen.

Het heeft even geduurd, maar de vier vertaalde delen van de Anguttara-Nikaya en de drie delen van de Khudakka-Nikaya zijn nu ook als e-boek verkrijgbaar. Anguttara-Nikaya deel vijf verschijnt zowel in druk als in e-boekvorm eerste helft 2022.

Majjhima-Nikaya
Majjhima-Nikaya deel 1 is vorige week in een herziene editie in druk verschenen. De e-boekversie is eveneens via een update aangepast.

Digha-Nikaya
De Nederlandse vertaling van de Digha-Nikaya is al enige tijd uitverkocht. De herziene editie heeft door de ziekte en het overlijden van Jan de Breet vertraging opgelopen en verschijnt naar verwachting 31 maart in druk en als e-boek. De nieuwe uitgave bevat, net als de huidige, uitverkochte versie, de complete Digha-Nikaya (de delen DN1, DN2 en DN3) in één bundel.