Magazine van de stichting Vrienden van het Boeddhisme - 23 september 2017
WELKOM TEKSTEN ARCHIEF STICHTING CONTACT LINKS ZOEKEN
Artikelen Nieuwsberichten Beschouwingen

Ten geleide najaar 2017

Een mooie aflevering dit keer en afwisselend, al zeggen we het zelf. Goed, één keertje dan. In het openingsartikel is bhikkhuni Ayya Vimala aan het woord. De bhikkhu’s Analayo en Bodhi leveren vervolgens hun bijdrage aan de kennis van de Pali-Canon en de verspreiding ervan. Bij deze drie artikelen is graag gebruik gemaakt van de vertalingen van Rob Janssen en Jan de Breet. Deze vertalingen zijn voor het gemak met een muisklik bereikbaar in dit magazine.
Over leven en lijden raken boeddhisten maar niet uitgepraat. Het artikel uit Saddharma over Nichiren maakt het veelzijdige boeddhistische karakter van dit magazine compleet. En het citaat en de column? Goede wijn behoeft geen krans.

Logo
Links bovenaan de openingspagina staat het nieuwe logo van de Stichting Vrienden van het Boeddhisme. Grafisch ontwerper Pearse Gaffney van Marvelous Digital heeft de 50-jarige Vrienden dit mooie logo cadeau gedaan. Hij baseerde het op het oude logo van Stichting Nederlands Buddhistisch Centrum, de voorloper van Stichting VvB. Hartelijk dank voor dit mooie cadeau.Terug naar Artikelen